abcnova
 
2e Daalsedijk 6a, 3551 EJ Utrecht  
 
Vaart N.Z. 50 9401 GN Assen
 
088 – 0 215 340
 
 

abcnova

Uw ambities en plannen vertalen naar concrete, haalbare en duurzame oplossingen, dat is wat wij doen en dat is waar wij goed in zijn. Onze managers en adviseurs zorgen voor grip op huisvestings- en vastgoedprojecten. Monumentaal vastgoed en erfgoed zijn van onschatbare waarde voor deze en volgende generaties. Wij zijn dan ook enorm trots om betrokken te zijn bij de verduurzaming van diverse erfgoedprojecten.

Zo zijn wij betrokken bij de verduurzaming en het gasloos maken van het rijksmonumentale Provinciehuis Groningen en speelden wij een belangrijke rol in de verduurzaming van het gemeentelijk vastgoed in de gemeente Súdwest-Fryslân en maakten we met slimme innovaties de trouwzaal toekomstbestendig en duurzaam.

Ook zijn we betrokken bij de transformatie van het voormalige stadhuis in Bolsward naar het Cultuur Historisch Centrum ‘de Tiid’, waarin het monument samenkomt met nieuwbouw. Deze projecten gaan vaak gepaard met onverwachte uitdagingen en die gaan wij maar wat graag aan!

Mochten de medewerkers in gesprek zijn of niet aanwezig zijn dan kunt u uw vraag ook stellen via de onderstaande button ‘Ik heb een vraag’