Adema architecten
 

Vleesmarkt 7 9101 MH Dokkum
0519-295665

Oosterkade 1 9711 RS Groningen
050-2073141

IJsselkade 60 8261 AH Kampen
0519-295665

info@adema-architecten.nl

www.adema-architecten.nl

Linkedin

Adema architecten

Adema Architecten is een 40 jaar jong bureau met ruime ervaring in diverse disciplines en altijd persoonlijk betrokken bij opdracht en opdrachtgever. Met vakmanschap en teamgeest wordt gewerkt aan gebouwen die passen als een maatkostuum: functioneel, representatief en met een eigen identiteit. De vraagstelling van de opdrachtgever is bepalend voor onze aanpak. Ons team is breed georiënteerd, staat midden in de bouwpraktijk en kan putten uit een brede ervaring en groot netwerk met deskundige contacten.

Voor het uitvoeren van onze werkzaamheden vanuit onze architectuurvisie is brede kennis binnen de organisatie een vereiste. Binnen ons bureau is naast architectuur en bouwtechniek, onder meer kennis met betrekking tot herbestemming, duurzaamheid, bouwnormeringen, bouwhistorie, restauratietechnieken, stedenbouw, directievoering, subsidietrajecten, provinciale en gemeentelijke beleidsintenties aanwezig. Om deze diversiteit te kunnen bieden is een ervaren team van 45 mensen ondergebracht in een zeer platte en daarmee flexibele organisatie.

Met wortels in Dokkum sinds begin jaren ’70 werken wij inmiddels ook vanuit onze vestigingen in Groningen (2018) en Kampen (2019).

Mochten de medewerkers in gesprek zijn of niet aanwezig zijn dan kunt u uw vraag ook stellen via de onderstaande button ‘Ik heb een vraag’