De Rode Smid

Bourtangerstraat 31 9541 BE Vlagtwedde

06-49947286

wessel_kwint@hotmail.com

www.derodesmid.nl

De Rode Smid

Ik ben Wessel Kwint, smid. Inmiddels heb ik ruim 10 jaar ervaring met restauratie van metalen onderdelen en smeedwerk. Sinds 2014 heb ik mijn eigen bedrijf en in 2020 ben ik verhuisd naar Vlagtwedde waar ik beschik over een uitgebreide werkplaats met smederij.

Veel monumentale gebouwen zijn verfraaid met mooi smeedwerk. U kunt bij mij terecht voor restauratie van bestaand smeedwerk en nieuw werk. Restauratie van smeedijzeren onderdelen wordt bij de Rode Smid op traditionele wijze uitgevoerd. Nieuw smeedwerk is maatwerk, handgemaakt en exclusief. Ik teken daarom graag samen met u een eigen ontwerp dat past bij uw wensen en uw gebouw. Hieronder vindt u een impressie van de mogelijke toepassingen:

  • Toegangspoorten
  • Hekwerken
  • Kroonluchters
  • Schoorsteenkap
  • Uithangborden
  • Windvaan
  • Trapleuning
  • Muurankers
  • Hang en Sluitwerk

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen of een offerte opvragen.

 

Mochten de medewerkers in gesprek zijn of niet aanwezig zijn dan kunt u uw vraag ook stellen via de onderstaande button ‘Ik heb een vraag’