DONATUS

073-523 55 26

info@donatus.nl

www.donatus.nl

DONATUS

Donatus is dé Nederlandse verzekeraar die zijn expertise, verzekeringsaanbod en bedrijfsvoering volledig afstemt op de behoeften van kerk- en monumenteneigenaren. Donatus richt zicht zowel op zakelijke- als particuliere eigenaren van monumenten. Bij beide eigenaren spelen thema’s als: herbestemming, subsidies, restauraties, verduurzaming en natuurlijk het afdekken van risico’s middels een verzekering een grote rol.

Wij hebben de kennis om de specifieke bouwkundige kenmerken van objecten te inspecteren, taxeren en te verzekeren. Hierdoor berekenen wij de herbouwwaarde nauwkeuriger en verzekeren religieus en monumentaal erfgoed realistisch en correct. Dat zorgt voor rust en vertrouwen bij onze leden.

Onze deskundige medewerkers zijn betrokken, communiceren persoonlijk en komen bij schade direct in actie. Zij begrijpen hoe belangrijk de gebouwen voor de leden zijn en welke rol die vervullen.

Kerken en monumenten geven een gevoel van verbondenheid. Zij kleuren onze gezamenlijke identiteit die we doorgeven aan volgende generaties. Met vakkundig maatwerk en gedeelde verantwoordelijkheid helpt Donatus dat erfgoed van Nederland beschermen en creëren we een toekomst voor kerken en monumenten.

Mochten de medewerkers in gesprek zijn of niet aanwezig zijn dan kunt u uw vraag ook stellen via de onderstaande button ‘Ik heb een vraag’