Erfgoedloket Groningen
 
050 313 27 09
 

info@erfgoedloketgroningen.nl

www.erfgoedloketgroningen.nl

Erfgoedloket Groningen

Het Erfgoedloket Groningen is het kosteloze informatie- en steunpunt voor eigenaren en bewoners van monumentale en karakteristieke panden. Wij zijn er speciaal voor diegene die te maken heeft met mijnbouwschade en geven ondersteuning en advies als het gaat om vragen over schadeherstel en versterking.

Daarnaast bieden we voor álle erfgoedeigenaren en bewoners ook andere informatie, bijvoorbeeld over onderhoud en restauratie, financiering en subsidies of duurzaamheid en herbestemming. In dat kader hebben wij natuurlijk ook deze fair georganiseerd! Hier kunt u live in gesprek met onze partners, maar natuurlijk ook genieten van de kennissessies op de drie hoofdpodia.

Daarnaast vindt u op onze website natuurlijk ook veel informatie over allerlei onderwerpen die verband houden met gebouwd erfgoed en de mijnbouwschade.

Wij gaan graag met u in gesprek, om u en uw pand verder te helpen in het verduurzamen, behouden en bovenal genieten van het mooie Groninger Erfgoed!

Mochten de medewerkers in gesprek zijn of niet aanwezig zijn dan kunt u uw vraag ook stellen via de onderstaande button ‘Ik heb een vraag’