Laurenshout

Jensemaweg 9 9883 TH Oldehove

050-403 1483

info@Laurenshout.nl

www.Laurenshout.nl

Laurenshout

Laurenshout ambachtelijk timmer- en restauratiewerk

Laurenshout is een ambachtelijk timmer- en restauratiebedrijf met een passie voor panden met geschiedenis. Bij het restaureren proberen we zoveel mogelijk het oude materiaal en de oorspronkelijke uitstraling te behouden. Daarnaast leveren we nieuw timmerwerk op maat, naar historisch voorbeeld of naar nieuw ontwerp.

Kwaliteit staat  voorop, en dat betekent bij ons zorgvuldigheid, oog voor detail èn kennis van ambacht en bouwhistorie.  Daarbij passen we nieuwe inzichten toe wat betreft duurzaamheid en materiaalontwikkeling. Zo vinden we de beste maatwerkoplossingen voor zeer uiteenlopende vragen.

Ons werk varieert van kleinere opdrachten, zoals het maken en restaureren van deuren, kozijnen en vloeren, tot grotere timmer- en restauratiewerken, zoals verbouwingen van boerderijen. We werken daarbij zo milieubewust mogelijk en we werken graag met ecologische bouw- en isolatiematerialen.

Laurenshout is een gecertificeerd restauratietimmerbedrijf volgens de kwaliteitsregeling Kennis & Kunde.

Mochten de medewerkers in gesprek zijn of niet aanwezig zijn dan kunt u uw vraag ook stellen via de onderstaande button ‘Ik heb een vraag’