Nationaal Restauratiefonds

Utrechtseweg 12 Amersfoort

088 253 90 20

info@restauratiefonds.nl

www.restauratiefonds.nl

Nationaal Restauratiefonds

Elk monument vertelt een verhaal. Het geeft een gezicht aan een buurt, plaats of regio en maakt onze omgeving extra aantrekkelijk. Daarom wil het Nationaal Restauratiefonds deze bijzondere gebouwen behouden. Daar maken wij ons elke dag weer sterk voor.

Dat doen wij met een goede financiële ondersteuning vanuit verschillende fondsen en betalen subsidies uit. Wij helpen eigenaren met een financiering voor onderhoud, restauratie, verduurzaming en herbestemming. En met kennis. Persoonlijk of via de platformen www.monumenten.nl en www.herbestemming.nu

Restauratiefonds op de Erfgoedloketfair
Op de Erfgoedloketfair vertelt accountmanager Grietje Hofstede in een kennissessie meer over de financieringsmogelijkheden voor restauratie, verduurzaming en herbestemming voor monumenteigenaren. Ook vertelt ze over welke initiatieven u kunnen ondersteunen bij de verduurzaming van uw monument.

Tijdens de fair kunt u uw vragen stellen aan onze Monumentencoaches Nadja Keuter en Henrieke van Eerten. Zij maken eigenaren wegwijs in monumentenland.

Onze collega Ina Roeterdink, al ruim 30 jaar werkzaam bij het Restauratiefonds, weet u ook alles te vertellen over hoe u uw monument springlevend maakt en houdt.

Mochten de medewerkers in gesprek zijn of niet aanwezig zijn dan kunt u uw vraag ook stellen via de onderstaande button ‘Ik heb een vraag’