Stichting Beheer Kerkelijke gebouwen Noord-Nederland

Postbus 137 8900 AC Leeuwarden

058 212 35 92

info@sbkg-noordnederland.nl

www.sbkg-noordnederland.nl

Stichting Beheer Kerkelijke Gebouwen Noord-Nederland

De SBKG Noord-Nederland stelt zich primair ten doel kerkeigenaren in de breedste zin van het woord te ontzorgen en te ondersteunen bij alle vraagstukken waar men in de praktijk mee te maken krijgt op het gebied van gebouwen, mensen, financiën en organisatie. Wij zijn een Erkend Monumenten Adviesbureau zonder winstoogmerk, met het ERM restauratie-kwaliteit-monumenten keurmerk.

  • Hoe onderhoud, restaureer of verbouw ik mijn kerk?
  • Hoe beheer ik mijn kerk?
  • Hoe financier ik mijn kerk?

Onze experts adviseren en ondersteunen u t.a.v. de bouwkundige, beheersmatige en financiële aspecten in en rondom uw kerkgebouw en aanverwante gebouwen. Zij initiëren projecten, regelen financiering, coördineren en begeleiden de projecten van A tot Z en dragen zorg voor de voortgang en bewaking hiervan. Bij de totstandkoming van een samenwerking kunt u altijd terugvallen op uw eigen vertrouwde contactpersoon die voor u de zaken regelt en uw belangen behartigt.

Mochten de medewerkers in gesprek zijn of niet aanwezig zijn dan kunt u uw vraag ook stellen via de onderstaande button ‘Ik heb een vraag’