Wieringa Bouwadvies

Hoofdstraat W. 4a
9951 AB Winsum

(0595)  44 31 92

info@wieringabouwadvies.nl

www.wieringabouwadvies.nl

Wieringa bouwadvies

Wieringa bouwadvies, voorheen Wieringa molenbouwadvies, heeft ruime ervaring en geniet veel expertise op het gebied van monumentale molens, monumentale gebouwen, bedrijfspanden en woningen. Wij verzorgen onderzoek, advies en begeleiding op verzoek van diverse opdrachtgevers, waaronder particulieren, stichtingen, zoals Het Groninger Landschap en Het Drentse Landschap, gemeenten en waterschappen. Voor deze opdrachtgevers zijn we werkzaam voor de zorg van rijksmonumenten.

Voor het onderhoud van de rijksmonumenten stellen wij meerjarige onderhoudsplannen op in het kader van de Subsidieregeling Instandhouding Monumenten (SIM) voor de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Voor de provincie Groningen stellen wij jaarlijkse restauratieplannen op in het kader van de regeling Groot onderhoud Restauratie Rijksmonumenten Groningen (GRRG). Ook begeleiden wij de uitvoer van de onderhouds- en restauratieplannen van deze monumenten.

Wieringa bouwadvies kan u adviseren op het gebied van onderhoud, restauratie en verduurzaming van monumentale panden.

Mochten de medewerkers in gesprek zijn of niet aanwezig zijn dan kunt u uw vraag ook stellen via de onderstaande button ‘Ik heb een vraag’